Våren er her og styret i vellet har fastsatt Mandag 29 april kl 1800 som tidspunkt for årets vårdugnad. Vi har bestilt feiebil, og håper (som i fjor) at maskinfeiingen vil bli gjennomført i løpet av inneværende uke, så grovarbeidet mht feiing er gjort før dugnaden. 

Vi har ingen store "fellesoppgaver" som trenger innsats, men alle oppfordres - som vanlig - å gjøre en skikkelig innsats langs "sin" del av veien - og feie, rydde, plukke søppel, rake, klippe buskas og greiner som hindrer sikt langs veien osv. Vi forutsetter at alle har gjort sin innsats innen dagen er omme på mandag, og det er selvsagt lov å "tjuvstarte" med dugnadsarbeidet når som helst..... :) Styret utfører service på pullerten/bommen, så fra kl 18 til (ca) 19 mandag vil passering (med bil) ved bommen ikke være mulig. 

La oss sammen sørge for å gjøre veien vår fin før mai's høytider og feiringer! Vel møtt...! :)


Vi kan i farten også nevne at årsmøtet i vellet vil finne sted 28 mai kl 19 i pub'en, og innkalling vil bli sendt ut om kort tid. Eventuelle forslag til avstemming må være styret i hende senest 14 dager før møtet (dvs 14 mai), og kan leveres enten til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller postkassen til sekretæren, Jørgen Dahl, i Odalsveien 14.