Som nevnt i nyhetsbrev utsendt 2 juni, så valgte styret å utsette årets årsmøte i vellet til etter sommeren p.g.a. den pågående pandemien og ditto råd fra myndighetene om å begrense forsamlinger til et absolutt minimum. Styret har sett an situasjonen utover høsten, og situasjonen har dessverre gått fra ille til verre. Styret har defor besluttet å gjennomføre årsmøtet "virtuellt" - dvs på nettet. Styrets oppfatning er at dette både er tilrådelig, og innenfor gjeldende vedtekter for vellet.

Årets "årsmøte" vil foregå på denne måten:

  1. Medlemmene mottar varselskriv (dette skriv), med 14 dagers frist til å levere inn forslag til årsmøtet  
  2. Etter ovennevnte frist sender styret ut dokumentasjon for årsmøtet, herunder
    • Årsberetning,
    • Regnskap og Budsjett, og
    • Forslag til avstemning, herunder forslag til styrets sammensetning neste periode
  3. Medlemmene får nye 14 dager på å stemme over ovennevnte. Avstemning og "debatten" i forkant vil foregå på nettet og/eller pr e-post. Styret kommer tilbake til detaljene rundt dette ifm utsendingen av dokumentasjon (pkt 2).

Med andre ord: Forslag til årsmøte må være styret i hende innen utgangen av uke 45 - dvs fredag 6 november. Forslagene sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller legges i postkassen til sekretæren; Jørgen Dahl i nr 14.

Parallellt med vellets offisielle web-side www.odalenvel.no vil vi også støtte oss på vår facebook-gruppe på https://www.facebook.com/groups/odalenvel for å gjennomføre årsmøte-aktiviteten. (Mange har spurt om når giro for velavgiften blir sendt ut, og det vil bli gjort når årets kontingent er vedtatt av årsmøtet.)

Har du spørsmål så ikke nøl med å kontakte en av oss i styret (ref: http://odalenvel.no/om-odalen-vel/71-styret-i-odalen-vel).

You are not authorised to post comments.

Comments powered by CComment